Complimenten van klanten

Voorbeelden van wat Mira Saia voor je kan doen Lees testimonials

Sinds ruim een half jaar werk ik samen met Mira. En wat is het fijn om samen met iemand aan je bedrijf te werken, de strategie te bepalen en dat vervolgens ook uit te voeren (al dan niet met hulp). Het geeft focus en rust en winst. Je zit als ondernemer regelmatig zo in je bedrijf dat het waardevol is als iemand je op je eigen blinde vlekken wijst en je soms liefdevol een schop onder je kont geeft. Of je juist afremt als je doordendert. Een strategie-dag met Mira is een aanrader en de investering meer dan waard! 

Aike Borghuis

Directeur/eigenaar, www.aikeborghuis.nl

Mira maakt ondernemen leuker voor haar opdrachtgevers. Als je haar de ruimte geeft, neemt ze je werk uit handen waarvan je niet eens door had dat het je in de weg zit bij de ontwikkeling van je bedrijf.

Ze is een fantastische eventmanager en weet jou en je bedrijf zowel online als offline in jouw persoonlijke stijl te vertegenwoordigen terwijl ze toch zichzelf blijft. Met haar enorme ervaring op het gebied van ondersteuning van marketing- en salesactiviteiten wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook rendabeler.

Neem gerust contact met me op voor een meer specifieke referentie want deze beschrijving omvat slechts een deel van Mira’s talenten. Ik voel me bevoorrecht dat ze jarenlang voor me gewerkt heeft als PA en Virtueel Business Manager.

Linda Spaanbroek

3 Principles Facilitator, www.shiftacademy.nl

Sinds Mira voor mij werkt kan ik mij focussen op de dingen waar ik goed in ben en hiervan profiteert mijn bedrijf enorm. Mira zorgt voor rust, overzicht, structuur en werkt ‘op de achtergrond’ secuur en in flink tempo aan mijn business processen en neemt mij veel werk uit handen. Ze is vriendelijk, aimabel en professioneel, waardoor zij ook met mijn volle vertrouwen werkt binnen klant relaties.

Else Boutkan

Directeur/eigenaar, www.somethingelse.nl

Voor alle ondernemers die verder willen! Bel Mira! Ik ben zo onwijs blij met haar! We werken samen vanuit verbinding, ze is scherp, heeft humor, zet haar intuïtie in en weet daardoor wat ik nodig heb. Ze is mijn sparringpartner, mijn “maatje” in neerzetten wat ik te doen heb, zet altijd dat”stapje” meer dan je zou wensen en verwachten. Ze sluit aan bij mij en waar ik naartoe wil en helpt mij om vertrouwen te hebben in dat wat ik te doen heb 😄 ze vult mij aan. Wat mooi is dat we vanuit de energie samenwerken. Dat geeft ons allebei flow! Dat vraagt ook iets van jou; samenwerken in verbinding, vanuit je eigen passie en bevlogenheid en vooral ook vanuit pro-activiteit, dan kun je samen met Mira grootse dingen bereiken. Want aan een kar met vierkante wielen trekken past niet bij haar! Die mag je zelf trekken 😉

Emmy van der Knaap

Directeur/eigenaar, www.werkenmetemmy.nl

Mira helpt en ontzorgt ondernemende professionals. Alles zelf doen is niet handig als zelfstandige. Aan Mira kun je veel activiteiten delegeren. Ze is proactief, servicegericht, flexibel, gestructureerd en helpt mee je business te bouwen. Ze kent de nieuwe online hulpmiddelen. Ze leeft zich snel in en speelt adequaat in op dat wat nodig is of dat wat je nodig hebt. Ook voordat je het zelf in de gaten hebt. Wanneer je dat zelf wilt, dan geeft ze je ook een ongebreidelde en heldere spiegel. Als Rotterdamse, als toegewijde business assistent en als collega-ondernemer. Neem je je business en je ambitie serieus en zie je in dat je dat niet alleen kunt? Bel dan Mira!

Hennie Tibben

Directeur/eigenaar, www.hennietibben.nl

Mira heeft mij geweldig geholpen om de totale chaos die het administratieve deel van mijn leven was op orde te krijgen.

Ze is een kei in haar vak en een geweldige partner om mee samen te werken, die ook waar nodig een stok achter de deur durft te zijn. Daarnaast denkt ze graag en goed mee over je bedrijfssystemen en hoe je die kunt optimaliseren. Absolute aanrader dus als je je wilt gaan bezig houden met dingen waar je goed in bent en de rest aan een professional over wilt laten.

Else Kramer

Directeur/eigenaar, www.elsekramer.nl

Met Mira kreeg ik een sparringpartner die precies in de lijn van voor mij inspirerende marketingjuffen met me meedacht. Die concrete tips gaf over mijn nieuwsbrief, adviezen over hoe ik me kon profileren, voorbeelden toestuurde van free give aways, en passant een account aanmaakte voor een handig boekhoudsysteem en me streng toesprak hoe waardevol mijn producten zijn en wat ik ervoor zou kunnen vragen. Oftewel: zij hielp me om concreet dingen toe te passen waartoe ik werd geïnspireerd door mijn marketingjuffen. Het was precies wat ik nodig had en ik heb door en met Mira stappen kunnen zetten waar ik al lang aan toe was en eerder niet aan toekwam. Daarbij ervaarde ik haar dienstverlening als: betrokken, consciëntieus, erg ondersteunend en praktisch. Ze is je maatje in je bedrijfsvoering, niet bang om je liefdevol op je kop te geven, zich met van alles te bemoeien en van van alles wat te vinden zonder je te betuttelen. Het was verrukkelijk en het heeft me enorm geïnspireerd.

Yvonne van Iersel

Directeur/eigenaar, www.stresslooswerken.nl

Als zelfstandige professional wil je je vooral concentreren op het werk waar je goed in bent en waarmee je je klanten wilt helpen. Maar als je niet oppast ben je daarnaast ook nog je eigen systeembeheerder, secretaresse, administrateur etc. en doe je allerlei werk:

  1. waar je niet goed in bent en wat daardoor veel frustratie oplevert;
    2. wat je niet leuk vindt;
    3. wat veel efficiënter (en goedkoper) door een VA gedaan kan worden.

Aanvankelijk leek het mij nogal duur en decadent om een VA in te huren. Toch heb ik de stap gezet omdat ik zag hoe andere zelfstandigen zo hun bedrijf snel konden laten groeien

Mira ontzorgt je op maat en geeft je daarnaast veel praktische tips waarmee je ook weer tijd bespaart in je eigen dagelijkse werk.

In hele korte tijd waren mijn website www.zorgsubsidiekalender.nl en de nieuwsbrief on line. Een flinke klus die onder tijdsdruk en in prettige samenwerking is uitgevoerd. Een pluim waard!

Stance van Heijst

Subsidiespecialist, www.zorgsubsidiekalender.nl